SONIC SHAPER  HATÉKONY ZSÍRBONTÁS

A készülék ötvözi a kavitáció és a vákuum hatását, amelyek felerősítik egymást és így látványosabb, gyorsabb eredményt érhetünk el maximálisan biztonságos non-invazív kezelés mellett.

Még tökéletesebb terápiás hatás a TESLA FORMER készülékkel kombinált használat esetén.

TERÁPIA LEÍRÁSA

Egyedülálló készülék, amely magában foglalja a fejlett vákuum-kavitációs technológiát, valamint az önálló RDT® vákuumterápiát.

Non-invazív, sérülésmentes alakformálás, cellulitcsökkentés és RDT® vákuummasszázs, olyan kezelések, amelyek nem járnak kellemetlenséggel, nincs gyógyulási és felépülési idő.

Lokalizált zsírszövet- és cellulitcsökkentés több testtájékon: has, comb, fenék, oldalak, belső térd.

Látható, tartós eredmények már az első kezelés után, további kezelések még jobb eredmény érdekében

RDT® VÁKUUM TECHNOLÓGIA

Az ultrahang és az RDT® vákuumtechnika kombinációja egyedülálló vákuum-kavitációs kezelést eredményez, amely rendkívül hatékony és kockázatmentes alakformázással jár. A kavitáció koncentrált energiája a kliensen belül csak egy nagyon meghatározott zónába irányul, és ezáltal képes a szubkután zsírsejteket szelektíven feloldani, miközben a többi szövet nem károsodik. A zsírszövet megsemmisülése után a zsír trigliceridek formájában felszabadul a sejtek közötti (intersticiális) folyadékban, ahol enzimatikusan metabolizálódnak glicerinné és szabad zsírsavakká. A vízben oldódó glicerint a keringési rendszer abszorbálja és energiaforrásként használja, míg az oldhatatlan szabad zsírsavak a májba szállítódnak, ahol azokat már zsírsavakként dolgozzák fel - ideértve az élelmiszerből származó zsírsavakat is.

A beépített RDT® vákuumtechnika biztonságosabb és könnyebben kivitelezhető kezelést eredményez. A vákuum megemeli a bőrt és szorosan az applikátorhoz nyomja, ezáltal rendkívül szelektív és biztonságos kezelést biztosít. Ez a kombináció biztosítja, hogy a kavitációs hatás csak a bőr redőjénél jelentkezzen, és csak a szubkután zsírszövetet érje el. A kontrollált és állandó nyomás a bőrredőre egyenletessé teszi a kezeléseket, és függetleníti az eredményeket a terapeuta kezelési technikájától.

Az RDT® vákuumtechnika egyedülálló megközelítés a narancsbőr kezelésében, alakformálásban és az arcizmok tonizálásában. A különböző speciálisan kialakított applikátorok - a forgó golyókkal - kíméletes szívást eredményeznek, ami köralakú bőrredőt hoz létre. A pulzáló szívási erősség felszabadítja a vér és az oxigén áramlását a szövetekben, növeli a nyirokkeringést, következésképpen megszünteti a felesleges folyadékot és anyagcseretermékeket, megnyújtja a kötőszövetet, megkönnyíti a zsíranyagcserét, serkenti a fibroblasztok aktivitását és átalakítja a kollagénrostokat. Az eredmény egy sima, kontúrozottabb test és az arc izomtónusának helyreállítása, ami következésképpen csökkenti a finom ráncok és vonalak megjelenését.

A vákuum kavitációs rendszerek non-invazív, fájdalommentes, biztonságos és gyors alternatívát kínálnak a zsírleszívási eljárásokkal szemben, valamint hatékonyan csökkentik a narancsbőrt. Különböző testhelyeket lehet kontúrozni anesztézia, hegek és gyógyulási időszak nélkül.

ELŐTTE/UTÁNA

Kezelés előtt

3 kezelés után

Kezelés előtt

6 kezelés után

KÉSZÜLÉKEK

SONIC SHAPER™ PRESTIGE

Prestige Plus műszerállvány 

Applikátor kábeltartó 

TARTOZÉKOK

 VACaVite™ Vákuum-kavitációs kezelőfejek

A különböző méretű kezelőfejekkel minden testtájék elérhető 

RDT®  Vakuum kezelőfejejek 

Különböző méretű RDT® vákuum applikátorok arc- és testkezelésekhez. BIOSTIM applikátorok egyidejű vákuum- és biostimulációs hatással. 


Gyémánt Mikrodermabrázió 

Egyszerű megközelítés az egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőrért. Az epidermális rétegek ellenőrzött eltávolítása különböző mélységekben, gyakorlatilag mellékhatások nélkül 

TECHNIKAI ADATOK

ALAP TARTOZÉKOK

VÁLASZTHATÓ TARTOZÉKOK