SONIC SHAPER HATÉKONY ZSÍRBONTÁS

A készülék ötvözi a kavitáció és a vákuum hatását, amelyek felerősítik egymást és így látványosabb, gyorsabb eredményt érhetünk el maximálisan biztonságos non-invazív kezelés mellett.

Még tökéletesebb terápiás hatás a TESLA FORMER készülékkel kombinált használat esetén.

TERÁPIA LEÍRÁSA

Egyedülálló készülék, amely magában foglalja a fejlett vákuum-kavitációs technológiát, valamint az önálló RDT® vákuumterápiát.

Non-invazív, sérülésmentes alakformálás, cellulitcsökkentés és RDT® vákuummasszázs, olyan kezelések, amelyek nem járnak kellemetlenséggel, nincs gyógyulási és felépülési idő.

Lokalizált zsírszövet- és cellulitcsökkentés több testtájékon: has, comb, fenék, oldalak, belső térd.

Látható, tartós eredmények már az első kezelés után, további kezelések még jobb eredmény érdekében

RDT® VÁKUUM TECHNOLÓGIA

Az ultrahang és az RDT® vákuumtechnika kombinációja egyedülálló vákuum-kavitációs kezelést eredményez, amely rendkívül hatékony és kockázatmentes alakformázással jár. A kavitáció koncentrált energiája a kliensen belül csak egy nagyon meghatározott zónába irányul, és ezáltal képes a szubkután zsírsejteket szelektíven feloldani, miközben a többi szövet nem károsodik. A zsírszövet megsemmisülése után a zsír trigliceridek formájában felszabadul a sejtek közötti (intersticiális) folyadékban, ahol enzimatikusan metabolizálódnak glicerinné és szabad zsírsavakká. A vízben oldódó glicerint a keringési rendszer abszorbálja és energiaforrásként használja, míg az oldhatatlan szabad zsírsavak a májba szállítódnak, ahol azokat már zsírsavakként dolgozzák fel - ideértve az élelmiszerből származó zsírsavakat is.

A beépített RDT® vákuumtechnika biztonságosabb és könnyebben kivitelezhető kezelést eredményez. A vákuum megemeli a bőrt és szorosan az applikátorhoz nyomja, ezáltal rendkívül szelektív és biztonságos kezelést biztosít. Ez a kombináció biztosítja, hogy a kavitációs hatás csak a bőr redőjénél jelentkezzen, és csak a szubkután zsírszövetet érje el. A kontrollált és állandó nyomás a bőrredőre egyenletessé teszi a kezeléseket, és függetleníti az eredményeket a terapeuta kezelési technikájától.

Az RDT® vákuumtechnika egyedülálló megközelítés a narancsbőr kezelésében, alakformálásban és az arcizmok tonizálásában. A különböző speciálisan kialakított applikátorok - a forgó golyókkal - kíméletes szívást eredményeznek, ami köralakú bőrredőt hoz létre. A pulzáló szívási erősség felszabadítja a vér és az oxigén áramlását a szövetekben, növeli a nyirokkeringést, következésképpen megszünteti a felesleges folyadékot és anyagcseretermékeket, megnyújtja a kötőszövetet, megkönnyíti a zsíranyagcserét, serkenti a fibroblasztok aktivitását és átalakítja a kollagénrostokat. Az eredmény egy sima, kontúrozottabb test és az arc izomtónusának helyreállítása, ami következésképpen csökkenti a finom ráncok és vonalak megjelenését.

MIKRODERMABRÁZIÓ

A gyémánt mikrodermabrázióval egyszerűen érhetünk el egy egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőrt, minden életkorú nő és férfi számára. Az eljárás lehetővé teszi az epidermális rétegek kontrollált eltávolítását különböző mélységekben, gyakorlatilag mellékhatások nélkül. Ezenkívül kollagén stimulációt indukál, és elősegíti az új sejtek termelődését a hámréteg bazális (legmélyebb) rétegében, ami átfogó friss, egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A vákuum kavitációs rendszerek non-invazív, fájdalommentes, biztonságos és gyors alternatívát kínálnak a zsírleszívási eljárásokkal szemben, valamint hatékonyan csökkentik a narancsbőrt. Különböző testhelyeket lehet kontúrozni anesztézia, hegek és gyógyulási időszak nélkül.

ELŐTTE/UTÁNA

Kezelés előtt

3 kezelés után

Kezelés előtt

6 kezelés után

KÉSZÜLÉKEK

SONIC SHAPER™ PRESTIGE

SONIC SHAPER™

Prestige Plus műszerállvány

Applikátor kábeltartó

TESLA Műszerállvány

TARTOZÉKOK

VACaVite™ Vákuum-kavitációs kezelőfejek

A különböző méretű kezelőfejekkel minden testtájék elérhető

RDT® Vakuum kezelőfejejek

Különböző méretű RDT® vákuum applikátorok arc- és testkezelésekhez. BIOSTIM applikátorok egyidejű vákuum- és biostimulációs hatással.


Gyémánt Mikrodermabrázió

Egyszerű megközelítés az egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőrért. Az epidermális rétegek ellenőrzött eltávolítása különböző mélységekben, gyakorlatilag mellékhatások nélkül

TECHNIKAI ADATOK

ALAP TARTOZÉKOK

VÁLASZTHATÓ TARTOZÉKOK