CRYO DERM

Ez az új, innovatív eszköz a forradalmi CPTechnológián ™ (CPT ™) alapul. Egyesíti :

  • a dermoabráziót,

  • a radiális endodermo – vákuum - terápiát (RDT®),

  • a kapacitív mélyhevítést (CPT ™)

  • (CPT ™) és (RDT®) kombinált kezelését speciális egyedülálló kezelőfejjel

  • krioterápiát.TERÁPIA LEÍRÁSA

Az Innovativ CPTechnológia™ lehetővé teszi a dermis, a bőr alatti szövetek és a mélyebb szövetek egyenletes, fájdalommentes és mély felmelegedését. Mivel ezzel a kezeléssel a mélyebb rétegek hőmérséklete magasabb, mint a bőrfelület hőmérséklete, ezért nincs szükség felületi hűtésre.

Ez a technológia alkalmas a bőrfiatalítására, az arc ráncainak eltávolítására, a bőr tónusának javítására és a zsír- és a cellulitcsökkentésére.

Az arcterápia mikrodermoabrázióval és radiális endodermo – vákuum - terápiával (RDT®) kezdődik. A bőr mélyebb rétegeit ezután felmelegítjük a CPTechnológia™ segítségével. A folyamat mélyhűtéssel zárul.

A nagy területű (test) kezelés radiális endodermoterápiával (RDT®) kezdődik, amely biztosítja a jó nyirok- és mikrocirkulációt. Ezt követi a mélyhevítés a CPTechnológiával™ és végül mélyhűtéssel (krio) fejeződik be.

Javulás már az első terápia után látható.

MIKRODERMABRÁZIÓ

A gyémánt mikrodermabrázió biztosítja az epidermális rétegek egyszerű és kontrollált eltávolítását különböző mélységekben, gyakorlatilag mellékhatások nélkül. Ezenkívül stimulálja a kollagén termelést és elősegíti az új sejtek képződését a bőr bazális (legmélyebb) rétegében. A gyémántkezelőfej készletből kiválaszthatjuk a különféle bőrhibák, például napsugárzás, pattanásos hegek, egyenetlen szemcsés bőr, kitágult pórusok, finom vonalak, ráncok és enyhe pigmenthibák kezeléséhez legmegfelelőbb fejet.

RDT

Radiális endodermo – vákuum - terápia (RDT®) - jelentősen növeli a hajszálerek permeabilitását, ami felgyorsítja a természetes tápláló anyagok, oxigén, oligoelemek és enzimek ellátását. Ezenkívül javítja az extracelluláris mátrix hidratáltságát, ami a fibroblasztok stimulálásához, majd az új sejtnövekedés aktiválásához vezet. Ennek eredményeként a kollagén és a rugalmas rostok átalakulnak, és javul az arcizmok tónusa. A terápia eredménye simább, kontúrosabb test és tónusos bőr.

CPT

CPTechnology™ az applikátor és a referenciaelektróda között nagyfrekvenciás elektromos mezőt hoz létre. A két elektróda nem érintkezik közvetlen a kezelni kívánt szövettel. A molekulák belsejében levő elektronokra hatással van az igen magas frekvenciával (rádiófrekvenciával) rendelkező váltakozó áram által gerjesztett elektromos mező, emiatt azok megpörögnek az egyensúly központjuk körül. A molekula mozgása által okozott súrlódás terápiás hőt bocsát ki. A CPTechnology ™ előnye. hogy a kívánt célok eléréséhez alacsony energia szükséges.

A terápia non-invazív, fájdalommentes, biztonságos és nagyon hatékony alternatívát jelent a lézerekkel és a sebészeti beavatkozásokkal szemben

RDT® és CPT ™

Új innovatív applikátort fejlesztettünk ki, amely egyesíti a CPT™ technológiát és a radiális endodermoterápiát (RDT®). Az új technológiával egyszerre melegíthetjük a bőr mély rétegeit és képezehetünk bőrredőt. Ily módon lehetőség van a folyadék szintjének egyidejű növelésére a szubkutisban, a bőrszövet melegítésére és nyújtására, az anyagcsere felgyorsítására és a kapilláris falak permeabilitásának növelésére. Ez elősegíti a tápanyagok, az oxigén, a nyomelemek és a bőr saját enzimeinek ellátását, ami viszont feszesebbé, simábbá és egészségesebbé teszi a bőrt.

KRIOTERÁPIA

A hűtés befolyásolja a biokémiai és fizikai-kémiai folyamatokat, először lelassítja, majd jelentősen felgyorsítja azokat. Változások következnek be az ozmotikus állapotban, a sejtmembránok átjárhatóbbá válnak, és a diffúzió növekszik. A szövethűtés növeli a neurotranszmitterek mennyiségét, ezáltal jelentősen felgyorsítja az anyagcserét és minden enzimatikus sejtfolyamatot. A krioterápia rendkívül innovatív terápia, amely más terápiás módszerekkel (gyémánt mikrodermoabrázió, radiális endodermoterápia (RDT®) és CPTechnológia™) kombinálva még hatékonyabbá válik. A ráncok eltávolítása, a bőr tónusának javítása, a zsír csökkentése és az alakformálás a legnagyobb előnyök, amelyeket ezek a terápiák ötvöznek.

KÉSZÜLÉKEK

Használja ki a tartozékok nagy választékából származó hatalmas előnyöket és állítsa össze saját Iskra Medical CPTechnológiásTM készülékét!

CRYO DERM

CRYO DERM PRESTIGE

RADIO DERM

RADIO DERM PRESTIGE

Prestige Plus Műszerállvány

Green Eco Műszerállvány

TARTOZÉKOK

Mély szövetet melegítő kezelőfejek

Különböző méretű non-invazív, fájdalommentes, biztonságos, nagyon hatékony terápia

1. Rögzítő gumiszalag 10x100 cm

2. Applikátor fedő PVC

3. Referencia elektróda

4. IR Thermométer

5. Nagy RF Applikátor

6. Kis RF Applikátor

7. Arc RF Applikátor

8. Nagy Radial VAC-RF Applikátor

9. Kis Radial VAC-RF Applikátor

10. Nagy Radial RF Applikátor

11. Kis Radial RF Applikátor

Krio applikátor

Szöveti hűtő terápia. Hőmérséklet - 4 - 20 C között állítható

Gyémánt mikrodermabrázió

Egyszerű kezelés az egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőrért. Az epidermális rétegek ellenőrzött eltávolítása különböző mélységekben, gyakorlatilag mellékhatások nélkül.

Vákuum applikátorok

Különböző méretű vákuum applikátorok arc- és testkezelésekhez.

TECHNIKAI ADATOK

ALAP TARTOZÉKOK

VÁLASZTHATÓ TARTOZÉKOK