PHYSIO STATION

3 az 1-ben

rádiófrekvencia

vákuum

krióterápia

Kombinált Rádió Frekvenciás készülék, ami nem igényel RF krémet, könnyű felhasználás.

TERÁPIA LEÍRÁSA

Ez az új, innovatív eszköz kombinálja a kapacitív rádiófrekvenciás mélyhevítést (TECAR), a radiális endodermoterápiát (RDT®) (kötőszöveti masszázs -vákuum terápia) és a krioterápiát. A készülék különféle méretű, különböző méretű applikátorok széles választékát kínálja, így lenyűgöző eredményeket lehet elérni. A terápiák kombinációja lerövidíti a sérülések helyreállítási idejét és javítja a betegek jólétét.

A terápia radiális endodermoterápiával (RDT®) kezdődik, amely biztosítja a jó nyirokáramlást. A CPTechnologyTM segítségével mélyen fekvő szövetek melegítésével folytatódik.


VÁKUUM RDT

Radiális endodermoterápia (RDT® - vákuumterápia) - jelentősen növeli a kapillárisok permeabilitását, ami felgyorsítja a sejtek természetes tápláló anyagokkal - oxigénnel, ásványi anyagokkal és enzimekkel - történő ellátását. Emellett javítja az extracelluláris mátrix hidratáltságát, ami fibroblast aktiválódáshoz és új sejtek növekedéséhez vezet. A kollagén és az elasztikus rostok szerkezete helyreáll, javul az izomtónus.

Az Iskra Medical VAC rendszerek a szubkután elváltozások felhasználóbarát és hatékony kezelését kínálják az endodermoterápiának nevezett továbbfejlesztett módszer alkalmazásával. A vér- és nyirokkeringés károsodása a kötőszövetek struktúrájának változását eredményezi, amelyet elsősorban az anyagcsere-hulladékok felhalmozódása okoz.

A szívó harangokba beépített forgó golyók kíméletesebb szívást, és körkörös bőrredőt hoz létre. A szakaszos szívás hatására a szövetekben a vér és az oxigén ellátás hatékonyabb, fokozza a nyirokkeringést, következésképpen megszünteti a felesleges folyadékot és anyagcseretermékeket, megnyújtja a kötőszövetet, serkenti a kollagéntermelést és megkönnyíti a zsíranyagcserét.

RÁDIÓFREKVENCIA CPT

A CPTechnologyTM úgy működik, hogy nagyfrekvenciás elektromos mezőt generál az applikátor és a referencia elektróda között. Mindkét elektróda el van választva a bőrtől. A testben az elektromos mező hatással van a molekulák belsejében levő elektronokra, a váltakozó áram hatására azok kissé megpörögnek az egyensúlyuk körül. A molekula mozgása által okozott súrlódás hatására jön létre a terápiához használt hő. A CPTechnologyTM előnye az alacsony energia, amely a kívánt célok eléréséhez szükséges. A terápia nem invazív, fájdalommentes, biztonságos és nagyon hatékony alternatívát jelent a lézerekkel és a sebészeti beavatkozásokkal szemben.

Az innovatív CPTechnologyTM (kapacitív rádiófrekvencia) lehetővé teszi az izomszövet, a hozzátartozó kötőszövetek (ínak, izompólya) és ízületi lágyrészek (szalagok, ízületi tok) hatékony és fájdalommentes mélyhevítését. Különösen fontos, hogy a mélyebb rétegek hőmérséklete magasabb, mint a bőrfelület hőmérséklete. Így nincs szükség felületi hűtésre .

KOMBINÁLT RDT + CPT

Az ISKRA MEDICAL kidolgozott egy új, innovatív applikátort, amely ötvözi a CPT technológiát (kapacitív RF) és a radiális endodermoterápiát (RDT® - vákuum). Az új technológiával egyszerre melegíthetjük a mély kötőszövetet és képezhetünk bőrredőt. Ily módon lehetővé válik a folyadék szintjének egyidejű növelése a cél szövetben, valamint felmelegített szövetek nyújtása. A váltakozó áram hatására a kapillárisok falának permeabilitása nő, az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak. Ez elősegíti a sérült szövetek tápanyagokkal, oxigénnel, nyomelemekkel és a szövetek saját enzimjeivel történő ellátását, ami serkenti a gyógyulást.

KRIO

A krioterápia rendkívül innovatív terápiát jelent, amely más terápiás módszerekkel (radiális endodermoterápia (RDT®) és CPTechnologyTM) kombinálva még hatékonyabbá válik.

A krioterápia nagyon egyszerű és hatékony terápiás módszer. Először a szövetek hőmérséklete csökken, ezáltal érszűkületet okoz, lassítja az anyagcserét és csökkenti az oxigénfogyasztást. Ez enyhíti a fájdalmat és csökkenti a vérkeringést. Miután a lehűlés megszűnik, a vénák és a szövetek ismét tágulnak, növelve a keringést és felgyorsítva a sérült izmok és kötőszövet helyreállítását. A krioterápiát akut és krónikus sérülések kezelésére, égési sérülések kezelésére, duzzanatok csökkentésére, gyulladások kezelésére és fájdalomcsillapításra használják. Az összes fent említett terápia kombinációja nagyon pozitív eredményeket hoz.

INDIKÁCIÓK

FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS: nyaki fájdalom, vállfájás, csuklófájdalom, csípőfájdalom, pubalgia (beleértve az ischiádikus fájdalmat)

IZMOK: nyakmerevség, myalgia, kontraktúrák, atrófia, izomfeszülés, izom bemelegítése, nyugtalan láb szindróma

IDEG: neuralgia, neuropathia, trigeminus neuralgia, Morton neuroma – talpi ideg fájdalma, alagút szindróma (carpalis alagút vagy tarsalis alagút szindróma), metatarsalgia, lumbosacralis neuralgia

ÍNAK: tendinitis, tendinopathia, epicondylitis, csípó gyulladás, sarkantyú, fibromyalgia, achilles íngyulladás

ÍZÜLETEK: ízületi gyulladás, arthrosis, merev ízületek, vállízületi gyulladás, pseudoarthrosis, polyarthritis, torzulások, térdarthrosis, ízületi porcpatológiák

EGYÉB: bursitis, akut ödéma, kötőszöveti ödéme, hiperhidrózis-erősizzadás, friss hegek, keloidok, köszvény, Reynolds-szindróma, pikkelysömör, fáradtság, lábduzzanat, vesegyulladás, reumaKÉSZÜLÉKEK

PHYSIO STATION

PHYSIO STATION PRESTIGE

PHYSIO WAVE

PHYSIO WAVE PRESTIGE

Prestige eco állvány

Prestige plus állvány

Green eco állvány

TARTOZÉKOK

Krio applikátor

Szövethűtő applikátor. A hőmérséklet -4 és 20 ° C között állítható.

Vákuum Applikátorok

Különböző méretekben.

Applikátorok mélyhevítésre

Különböző méretek egy noninvazív, fájdalommentes, biztonságos és nagyon hatékony terápiához

TECHNIKAI ADATOK

ALAP TARTOZÉKOK

VÁLASZTHATÓ TARTOZÉKOK